equations

maanantai 10. syyskuuta 2012

Seiskojen disko


Saimme sherlock-taitojemme avulla tietää, että tämän vuoden juhlan nimi on "Summer party". Kyselimme lisää aiheesta muutamalta tukioppilaalta ja apulaisrehtori Tiinalta. Erityisesti meitä ihmetytti se, missä disko tänä vuonna pidetään, koska koulun sali on remontissa. Kysyimme Tiinalta, hän vastasi seuraavasti:
- Se toimii koulun tiloissa, diskona toimii aula.

Seuraava kysymyksemme Tiinalle oli:
 -Kuka vahtii näitä "hurjia" nuoria?

Saimme kuulla vastauksen:
- Diskoa valvovat 7lk luokanvalvojat, tukioppilaat, rehtori ja valvojaopettajat.


Seuraavaksi Tiina järjesti meille tapaamisen kolmen tukioppilaan kanssa. Kysyimme heiltä kaksi kysymystä, jotka kuuluivat seuraavasti: "Kuinka paljon vapaa-aikaanne olette kuluttaneet juhlien järjestämiseen?" ja "Minkälaista ohjelmaa on tänä vuonna luvassa kyseisessä tapahtumassa?

Tukioppilaat ovat käyttäneet ja tulevat käyttämään runsaasti omaa vapaa-aikaansa. Haastattelumme aikana he olivat jo käyttäneet reilut kolmisen tuntia diskon järjestelyissä. Lisää kuitenkin oli vielä tulossa, koska suurin osa koristeluista oli vielä tekemättä ja tiedossa oli tukioppilaskokouksia.

Seuraavaksi utelimme tämän vuoden ohjelmaa mutta tukioppilaat eivät suostuneet kertomaan yksityiskohtia tarkasti. Saimme silti tietää muutaman ohjelmanumeron: tiedossa on perusleikit kuten halileikki, toimintapisteitä, pokeripöytä, kilpailuja, limboamista, tanssikilpailu ja kaverikuva.

 Tämän jutun tekivät Jutta ja Emmi